مراسم بزرگداشت روز جهانی غذا در روز یکشنبه 24 مهرماه 1401 با همکاری گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی و موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و با حضور اعضای هیأت علمی دانشگاهها و موسسات پژوهشی مشهد، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشجویان مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی و نیز دست اندرکاران صنایع غذایی در مراکز اجرایی و صنعت غذای استان در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.
در این رویداد دکتر پناهی مدیر پژوهشهای کاربردی دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر کیانی راد رئیس موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی، دکتر مرتضوی استاد پیشکسوت و برجسته گروه علوم و صنایع غذایی، دکتر محبی مدیرگروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی، دکتر عین افشار عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی، دکتر بلوریان عضو هیأت علمی جهاد دانشگاهی، دکتر عمادزاده عضو هیأت علمی موسسه پژوهشی در زمینه اهمیت جایگاه دانش و توسعه شرکتهای دانش بنیان در تامین امنیت مواد غذایی سخنانی ایراد کردند.
همچنین در این مراسم پنل صنعتی در قالب پرسش و پاسخ با حامیان صنعتی همایش برگزار شد.
در پایان قطعنامه رویداد شامل مواردی چون تاکید بر تشکیل دبیرخانه دائمی روز جهانی غذا در گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد، تخصیص بودجه کافی و حمایتهای لازم جهت انجام تحقیقات بنیادی و کاربردی، ایجاد یک ساختار تشکیلاتی مستقل و واحد تحت عنوان سازمان غذا، بررسی و رفع چالشهای تولید دانش بنیان با همکاری بخشهای R & D نیمه متمرکز و هم اندیشی سیاستگذاران و معاونت علمی ریاست جمهوری با واحدهای آموزشی – پژوهشی در راستای توسعه اکوسیستم نوآوری به تصویب رسید.