برگزاری دوره پسادکتری محقق صنایع غذائی در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد

ارسال شده در تاریخ :

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، با ابلاغ قرارداد پژوهشی برگزاری دوره پسادکتری از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، گروه آموزشی علوم و صنایع غذائی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد و خانم دکتر محبت محبی، عضو هیئت‌علمی گروه مذکور، به‌عنوان استاد راهنما و مجری این دوره میزبان دکتر حسن صباغی (بر اساس تفاهم‌نامه منعقده با بنیاد ملی نخبگان) می باشد.

عنوان پژوهش و تحقیق مصوب این دوره پسادکتری، ارزیابی تغییرات کیفی در خلال سیب‌زمینی طی سرخ کردن عمیق و سرخ کردن هوای داغ بامطالعه تطبیقی روی ادراک حسی مصرف‌کننده می‌باشد که در مدت حضور ایشان در دانشکده کشاورزی موردبررسی قرار می‌گیرد.

sabaghi

دکتر حسن صباغی

آخرین اخبار

اطلاعیه مهم ۰۷ اسفند ۱۴۰۳

بازتاب اخبار دانشگاه