به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، هیات 35 نفره از استادان برجسته دانشگاههای کشور لبنان، سنت ژزف، ال. تی. یو، طرابلس و اسلامیه روز چهارشنبه 13 شهریورماه 1398 ضمن بازید از امکانات و توانمندیهای دانشگاه فردوسی مشهد با دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه و تعدادی از مسئولان این دانشگاه دیدار و گفتگو نمودند.
دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به جایگاه ممتاز ملی و منطقهای دانشگاه و نیز حضور در بین 500 دانشگاه برتر در سطح جهانی، آمادگی دانشگاه فردوسی مشهد را برای گسترش و همکاری با دانشگاههای کشور لبنان اعلام کرد.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد افزود: حضور دانشجویان کشور لبنان در دانشگاه فردوسی مشهد برای ما مهم می باشد و معتقدیم فارغالتحصیلان این کشور ازنظر کیفیت در سطح خوبی هستند. وی لبنان را کشور تنوع اقوام و ادیان معرفی نمود که با توجه به پیشینه پرافتخار تاریخی و تمدن آن و نیز مردم دانشدوست و بافرهنگ این کشور، ظرفیت بالایی در رشد و توسعه دارد و افزود: حضور استادان با تخصصهای متنوع از دانشگاه های مختلف کشور لبنان برای ما قابل اهمیت است و اعتقاد داریم که محکم ترین ارتباطات، ارتباطی است که بین استادان شکل می گیرد نه بین دانشکده ها و به همین دلیل از شما دعوت می کنیم تا با استادان هم رشته خود در این دانشگاه ارتباط علمی مستحکمی برقرار کنید.
دکتر پیشقدم معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این دیدار الگوی آموزشی دانشگاه را در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری بیان نمود. وی هدف اساسی آموزش در دانشگاه فردوسی مشهد را رفع نیازهای جامعه و جهان عنوان کرد.
در ادامه دکتر سپهر مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد ضمن خیرمقدم به میهمانان عنوان کرد سال جاری هفتادمین سال تأسیس دانشگاه فردوسی مشهد است و در این سالها شعار خرد باید و دانش و راستی که از شاعر بزرگ فردوسی میباشد همواره همراه ما بوده است.
مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه افزود: مراسم هفتادمین سال تاسیس این دانشگاه در آذر ماه سال جاری برگزار می شود و دانشگاه فردوسی مشهد، آمادگی حضور استادان کشور لبنان در این مراسم را دارد.
دکتر قبول مدیر همکاریهای علمی بینالمللی و امور دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این دیدار با شاره به برخی همکاریهای دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاههای کشور لبنان ازجمله تأسیس رشته زبان و ادبیات فارسی در مقطع کارشناسی در دانشگاههای لبنان، تأسیس کرسی زبان فارسی در دانشگاههای سنت ژزف و کسلیک، بزرگداشت دکتر ویکتور الکک در دانشگاه فردوسی مشهد، برگزاری مدارس تابستانی ویژه دانش آموزان و دانشجویان لبنانی و دیگر برنامهها را عنوان کرد.
در این دیدار که دکتر هاشمی مشاور عالی رئیس دانشگاه، دکتر مؤذنزاده رئیس اداره دانشجویان بینالملل، دکتر رادمرد رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دکتر جوان جعفری رئیس دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد نیز حضور داشتند، نماینده هیات لبنان ضمن تمجید از پیشرفتهای علمی ایران در سالهای اخیر از جایگاه برتر و شناختهشده بینالمللی دانشگاه فردوسی مشهد تقدیر کرد و حضور بیش از 50 دانشجو در لبنان همچنین صدها فارسی آموز در مرکز زبان فارسی به غیرفارسیزبانان دانشگاه فردوسی مشهد را منشأ نگرش خوب کشور لبنان به این دانشگاه بیان کرد.
هیات لبنانی پیشازاین دیدار از موزه دانشگاه، اداره دانشجویان بینالملل و مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسیزبانان همچنین دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دانشکده علوم اداری و اقتصادی بازدید کردند.