بازدید جمعی از فارسی‌آموزان دانشگاه فردوسی مشهد از اماکن تاریخی و فرهنگی نیشابور

روز پنجشنبه 26 بهمن‌ماه 1402، جمعی از فارسی­‌آموزان از کشورهای لبنان و عراق و مدرسان مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه، با هدف برگزاری اردوهای ایران‌شناسی و آشنایی فارسی­‌آموزان با فرهنگ ایرانی- اسلامی، به همراه دکتر شهلا شریفی، رئیس اداره آموزش زبان فارسی به غیر فارسی­‌زبانان دانشگاه فردوسی مشهد، از اماکن تاریخی و مذهبی نیشابور بازدید کردند.

در این سفر یک روزه، فارسی­‌آموزان از قدمگاه، آرامگاه خیام و عطار، کمال­‌الملک و امام­زاده محروق بازدید نمودند.

از دیگر برنامه­‌های این اردوی ایران­‌شناسی، بازدید ازکارگاه‌های فیروزه و صنایع‌دستی بود. در ادامه شرکت­‌کنندگان پس از صرف ناهار ایرانی و بهره بردن از مناظر طبیعی این منطقه، با گرفتن عکس‌های یادگاری خاطراتشان را ثبت کردند.