بازدید جمعی از اعضای هیأت علمی گروه شیمی و فیزیک دانشکده علوم از کارخانه پویا گستر خراسان

روز چهارشنبه 18 بهمن ماه 1402، جمعی از اعضای هیأت علمی گروه شیمی و فیزیک دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد با هماهنگی معاونت پژوهش و فناوری و نماینده ارتباط با صنعت و جامعه دانشکده علوم، از کارخانه پویا گستر خراسان از مجموعه کارخانجات پارت لاستیک بازدید بعمل آوردند.

این بازدید از قسمت های مختلف خطوط تولید، نحوه انبارش مواد اولیه، کنترل و کیفیت، تضمین کیفیت و تحقیق و توسعه انجام شد.

در این بازدید اعضای هیأت علمی با محصولات تولیدی این کارخانه از قبیل نوارهای لاستیکی آب بندی در صنعت خودرو به صورت نوار لاستیکی فلزدار یا بدون فلز و تکنولوژی فلوک به روش الکترواستاتیکی با ولتاژ بالا آشنا شدند. همچنین از آزمایشگاه کنترل و کیفیت کارخانه بازدید به عمل آمد و توضیحات کاملی در مورد آنالیزهای استاندارد ارائه شد.