مرکز
رفاهی شماره 2 دانشگاه فردوسی مشهد با هدف رفاه حال دانشگاهیان در پردیس دانشگاه
فردوسی مشهد ایجاد شد.
دکتر
انصاری، مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به هدف دانشگاه
از توجه به بخش تغذیه گفت: در جریان فرآیند ارتقای اعضای دانشگاه در حوزه آموزش و
پژوهش، نیاز به اعضای هیأت علمی و کارکنانی سالم احساس می شود که بتوانند فعالیتی
موثر داشته باشند.
وی
با بیان اینکه سلامت دانشگاهیان در 2 حوزه سلامت جسمی و سلامت روان دیده شده است،
یادآور شد: توجه به بحث تغذیه از جمله مواردی است که در سلامت جسم دانشگاهیان به
آن پرداخته شده است.
دکتر
انصاری بهبود در حوزه تغذیه را در دو بخش بهبود کیفیت و بهبود در نحوه دریافت
دانست و اظهار کرد: ایجاد مرکز رفاهی شماره 2 در پردیس دانشگاه با هدف دسترسی آسان
و بدون هزینه اضافی برای دانشگاهیان طراحی شد.
مدیر
امور اداری و پشتیبانی دانشگاه با اعلام اینکه غذای ارائه شده در مرکز رفاهی به
صورت 100 درصد با مدیریت مستقیم دانشگاه تهیه می شود، گفت: حفظ کیفیت و ارائه
تخفیف به دانشگاهیان از جمله مسائلی است که واگذاری مرکز رفاهی به بخش خصوصی را
غیرممکن ساخته است.
وی
با اشاره به اینکه آشپزخانه مرکزی مرکز رفاهی شماره 2 دانشگاه آماده بهره برداری شده
است، یادآور شد: این آشپزخانه با رعایت تمام اصول ایمنی و بهداشتی طراحی و ساخته
شده است.
دکتر
انصاری در خصوص نحوه اعمال تخفیف در مرکز رفاهی شماره 2 گفت: این مرکز در طول ماه،
25 پرس غذا با اعمال تخفیف30 درصدی، به شرط سرو در خود مرکز، به کارکنان و اعضای
هیأت علمی ارائه می دهد.
وی
همچنین در خصوص تخفیف غذای بیرون بر اعلام کرد: تخفیف 30 درصدی تا سقف دو میلیون
ریال خرید و تخفیف 10 درصدی تا سقف سه میلیون ریال خرید در مرکز رفاهی شماره 1 و 2
مجموعأ و توامأ اعمال خواهد شد.
دکتر
انصاری در پایان از دکتر کافی، رئیس دانشگاه و دکتر باباخانی، معاون اداری و مالی
دانشگاه به خاطر پیگیری های به جا و از همکاران مرکز رفاهی شماه 1 و 2 به خاطر
ارائه خدمات درخور تشکر و قدردانی کرد.
لازم
به ذکر است مرکز رفاهی شماره 2 تا اطلاع ثانوی روزهای شنبه تا چهارشنبه و تنها در
وعده ظهر پذیرای دانشگاهیان خواهد بود.