اطلاعیه بازگشایی کلاس های حضوری دانشگاه

بسمه تعالی

ضمن آرزوی سلامتی برای همکاران عزیز و دانشجویان گرامی و تبریک سال نو، پیرو تصمیم ستاد ملی کرونا  و اعلام مسئولان مربوطه، مبنی بر مهار نسبی موج ششم کرونا، مصوبات شورای دانشگاه فردوسی مشهد به شرح زیر تقدیم می‌شود:

1. دانشگاه فردوسی مشهد در سال جدید با برنامه‌ریزی و بررسی همه جوانب، کلیه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را به صورت حضوری مجدد آغاز می‌کند.
  2. به منظور رفع نگرانی دانشجویان غیربومی و خانواده‌های آن‌ها، تمهیداتی اندیشیده شده است تا همه دانشجویان مجال کافی برای بازگشت به دانشگاه داشته باشند.
  3. دانشجویانی می‌توانند در کلاس‌های حضوری شرکت کنند که دو دز واکسن را دریافت کرده باشند.
  4. دانشجویان بین الملل می‌توانند در صورت عدم حضور در کشور تا اطلاع ثانوی از آموزش الکترونیکی استفاده کنند.
  5. دانشجویان روزانه غیربومی متقاضی خوابگاه در کلیه مقاطع از طریق پورتال دانشجویی درخواست خود را از تاریخ 12 فروردین 1401 ثبت نمایند. دانشجویانی می‌توانند تقاضای خوابگاه را ارسال کنند که سه دز واکسن را دریافت کرده باشند.
  6. داشتن کارت الکترونیکی واکسن کرونا برای ورود به دانشگاه برای همه دانشجویان الزامی است.
  7. ضمنا کلیه امتحانات پایان ترم به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

بدیهی است در صورتی که بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا تغییراتی در تصمیم های اتخاذ شده ایجاد شود، مراتب از طریق وبگاه دانشگاه اطلاع‌رسانی خواهد شد.