ارسال شده در تاریخ : دوشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۱

اصلاحیه و آخرین تمدید فراخوان

اعطای جایزه ایرج یزدانبخش

(برای محصول فناورانه برگزیده از دستاورد پایان‌نامه / رساله دانشگاه فردوسی مشهد )

با تلاش مشترک دانشگاه و صنعت (گروه صنعتی پارت لاستیک) و به یاد شادروان ایرج یزدانبخش، جایزه سالانه "ایرج یزدانبخش"برای نخستین بار در خصوص محصولات فناورانه (دارای نوآوری مطلوب) منتج از دستاوردهای پایان نامه‌ها / رساله‌‌های دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌گردد.

این رویداد جهت گسترش ارتباط عمیق و مستمر صنعت و دانشگاه و با توجه به ضرورت جهت دهی بیش از پیش پایان نامه‌ها / رساله‌ها به پژوهش‌های کاربردی و با هدف تربیت و جذب نیروی انسانی مستعد  در صنایع، به صورت سالانه به یک محصول فناورانه برتر شایسته این جایزه اختصاص می‌یابد.

پایان‌نامه‌ها و رساله‌های مرتبط با حوزه‌های "صنعت خودرو/ رباتیک و اتوماسیون صنعتی / محصولات یا قطعات پلیمری پزشکی/ محیط زیست و انرژی‌های تجدید پذیر (با محوریت فناوری‌های شیمیایی)" می‌توانند در فرآیند ارزیابی این جایزه قرار بگیرند، منوط به اینکه تاریخ دفاع از پایان‌نامه / رساله در فاصله زمانی 1 مهیر 1400 لغایت 15 بهمن 1401 باشد.

توضیح تکمیلی: زمان دفاع پایان‌نامه / رساله دانشجو (داشجویان) در صورتی‌که محصول فناورانه از کیفیت مطلوب، نوآوری و حداقل سطح آمادگی فناوری چهار به بالا برخوردار باشد، می تواند با چند ماه  تاخیر هم با تایید استاد راهنما انجام شود.

گروه صنعتی پارت لاستیک حامی جایزه ایرج یزدانبخش بوده و در سال 1401 یک دستگاه خودرو کوییک صفر کیلومتر، برای یک محصول فناورانه برتر شایسته این جایزه در اول اسفندماه 1401 اعطا خواهد شد.

یکی دیگر ویژگی‌های محصول، عملکرد و کارایی مطلوب نمونه محصول دارای نوآوری ساخته شده می‌باشد. سطح آمادگی فناوری   (TRL) محصول می‌بایست سطح چهار و یا بالاتر باشد.

این جایزه تنها به دانشجو ( دانشجویان) یا دانش آموخته (گان) دانشگاه فردوسی مشهد، اعطا خواهد شد و در تمامی مراحل تایید استاد (ان) راهنمای پایان‌نامه / رساله، ضروری است.

ارسال عنوان و چکیده محصول فناورانه ساخته شده به همراه کلیه مستندات، گزارش‌ها و فیلم و کلیپ‌های موجود مرتبط با معرفی محصول توسط دانشجو به صورت حضوری به دبیرخانه مربوط یا به آدرس پست الکترونیک (tto@um.ac.ir) حداکثر تا 30 دیماه 1401 برای ارزیابی اولیه آن ضروری می‌باشد.

دبیرخانه جایزه ایرج یزدانبخش

(مستقر در حوزه مدیریت ارتباط با صنعت و جامعه – طبقه سوم سازمان مرکزی – اتاق 405 جناب آقای  مهندس صنوبری)

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با آقای مهندس صنوبری به شماره تلفن داخلی 2405 در ساعات اداری 8 تا 14:30 تماس حاصل فرمایید.

yazdan1