اطلاعیه بازگشایی سامانه رزرواسیون مرکز آموزشی فرهنگی بهشهر جهت مهر ماه 1402

باستحضار می رساند سامانه رزرواسیون بهشهر از ساعت 9 صبح روز سه شنبه 21 شهریور 1402 فعال خواهد شد که متقاضیان محترم می توانند با مراجعه به پرتال شخصی لبه توسعه منابع- نگهداشت و امور رفاهی- اسکان در مراکز اقامتی، نسبت به رزرو اقدام نمایند. بدیهی است امکان ثبت نام بصورت حضوری فراهم نمی باشد.

متقاضیان قبل از رزرو نکات ذیل را مد نظر قرار دهند:

1- بازه زمانی ایام غیر پیک از 1 مهر تا 24 اسفند ماه 1402 می باشد.

2- ایجاد رزرو، لغو یا تکمیل درخواست از طریق سامانه رزرواسیون دانشگاه در تمام ساعات شبانه روز و همه ایام هفته وجود دارد؛ در صورت وجود مشکل در ساعات اداری روزهای غیر تعطیل امکان پیگیری وجود دارد.

3- پذیرش مهمانان صرفاً بر مبنای ظرفیت اعلام شده برای هر سوییت می باشد، لذا پذیرش بیش از ظرفیت امکان پذیر نخواهد بود.

4- ظرفیت سوئیت یک خواب از سه نفر به چهار نفر افزایش یافته است.

5- امکان رزرو سه شب و چهار روز برای هر مهمان فراهم است و امکان تمدید در صورت خالی بودن سوییت ها وجود دارد.

6- در صورت درخواست سوییت مازاد، امکان رزرو با نرخ آزاد (بدون تخفیف) با هماهنگی کارشناس مربوطه وجود خواهد داشت.

7- حضور عضو دانشگاهی در مجموعه بهشهر الزامی است و پذیرش همراهان بدون حضور ایشان امکان پذیر نمی باشد.

8- هزینه اقامت همراه با صبحانه بر اساس ظرفیت مجاز هر سوییت محاسبه شده است و هزینه صبحانه نفر اضافه زمان پذیرش در مجموعه بهشهر دریافت خواهد شد.

9- به منظور رفاه حال همکاران محترم امکان صرف صبحانه، ناهار و شام درمجموعه فراهم می باشد.

10- هزینه اقامت و ظرفیت سوئیت ها

ضمناً؛ سرکار خانم رفیعی نیا با شماره (38802634) آماده پاسخگویی به سوالات همکاران ارجمند دانشگاه می­ باشند.