کسب مقام سوم دانشگاه فردوسی مشهد در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد  به نقل از دانشگاه شیراز، بزرگ ترین رقابت فرهنگی ورزشی دانشجویان پسردانشگاه ها و موسسات آموزش عالی  سراسر کشور، با کسب مقام سوم دانشگاه فردوسی مشهد به کار خود پایان داد.

در این المپیاد فرهنگی ورزشی  ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجوی پسر از ۱۲۰ دانشگاه کشور، به مدت ۸ روز در بزرگ ترین رویداد فرهنگی ورزشی دانشجویان با یکدیگر رقابت کردند. و  پس از ۸ روز رقابت تنگاتنگ، دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد با کسب 154 امتیاز در جایگاه سوم این مسابقات قرار گرفتند.

لازم به ذکر است دانشگاه فردوسی مشهد با کسب مقام نایب قهرمانی تیم بدمینتون، قهرمانی تیم شطرنج و کسب مدال طلای این رقابتها، کسب مقام قهرمانی و مدال طلای وزن بعلاوه 100 کیلو گرم رشته جودو، قهرمانی تیم شطرنج  و کسب مدال طلای رقابتهای چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی، کسب مدال نقره کشتی فرنگی در وزن ۶۷ کیلوگرم و کسب مدال طلا در وزن ۸۷ کیلوگرم در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشورحضوری موفق داشت.

کاروان ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه فردوسی مشهد با کسب 3 مقام اول،  10 مقام دوم، کسب 7 مقام سوم، 2 مقام چهارم، 5 مقام پنجم، 3 مقام ششم و در مجموع با کسب 154 امتیاز بر سکوی سوم چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر سراسر کشور ایستادند.

olmp802