کسب مدال بهترین پروژه طراحی داخلی سال 1398 توسط عضو هیات علمی گروه معماری

در هفتمین دوره از مسابقه طراحی داخلی ایران معاصر ، دکتر حامد کامل نیا دانشیار گروه معماری دانشگاه فردوسی مشهد موفق شد، در دسته فضاهای فرهنگی، آموزشی- مذهبی مدال بهترین پروژه طراحی داخلی را (به طور مشترک) برای طراحی داخلی فضاهای داخلی در دانشگاه و دانشکده معماری و شهرسازی کسب کند.

مراسم اختتامیه این مسابقه در روز پنجشنبه 23 آبان 1398 در دانشگاه تهران برگزار گردید، برندگان بخش های مختلف معرفی شدند.

این مسابقه در بخش های مختلف مانند پروژه های مسکونی، اداری، تجاری، درمانی و .... برگزار و معیارهای اصلی برای انتخاب طرح ها شامل موضوعاتی مانند: تحلیل عمیق از مسئله‌ی زاینده‌ی پروژه، خلاقیت در ترکیب پارامترهای مسئله و دانش طراحی داخلی، تبدیل محدودیت‌ها به فرصت‌ها بوسیله‌ی ایده، ارائه‌ی بهترین گزینه و راه‌حل متناسب با مسئله، تلاش در جهت ایجاد جریان‌های صحیح و منطقی در سپهر معماری ایران، واقعیت گرایی به جای خیال‌پردازی، کارفرماسازی به جای کارفرماپروری، اجرای مسئولانه‌ی پروژه (کیفیت اجرا)، منطق معمارانه در استفاده از مصالح و منابع مالی و معنوی، تلاش در جهت ترویج هنر طراحی داخلی بود.