کسب عنوان برگزیده افتخاری بنیاد تحقیقات گرانش در آمریکا توسط عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد

دکتر حسین بذرافشان مقدم، عضو هیأت علمی گروه فیزیک دانشگاه فردوسی مشهد، موفق به کسب عنوان Honorable Mention از بنیاد تحقیقات گرانش در آمریکا (Gravity Research Foundation) در سال ۲۰۲۰ شد. دکتر بذرافشان مقدم به همراه دکتر M. Oltean از دانشگاه بارسلونا اسپانیا و دکتر R. Epp از دانشگاه واترلو کانادا این جایزه را برای تحقیقاتشان روی موضوع «قوانین پایستگی شِبه‌ موضعی در کیهان‌شناسی» دریافت کردند.

لازم به توضیح است بنیاد تحقیقات گرانش در آمریکا (Gravity Research Foundation) یکی از معتبرترین موسسات در حوزه گرانش در دنیا می باشد، که امسال از سراسر جهان ۳۶ پروژه تحقیقاتی در حوزه گرانش در موضوعات مختلف موفق به دریافت این عنوان شده اند.