کتاب عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد نامزد کتاب سال جمهوری اسلامی ایران

دبیرخانه چهلمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران نامزدهای این ‌جایزه را معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، در گروه «تاریخ و جغرافیا» ۱۸ کتاب در موضوع‌های «تاریخ» و «جغرافیا» به مرحله دوم داوری چهلمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران راه یافتند.

در موضوع تاریخ، ۱۳ کتاب به عنوان نامزد معرفی شدند که کتاب تاریخ بیهق، تألیف ابوالحسن علی بن زید بیهقی معروف به ابن فُندق و تصحیح و تحقیق دکتر سلمان ساکت عضو هیات علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد نیز در میان این کتابها قرار دارد.

لازم به ذکر است جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران با هدف شناسایی و معرفی کتاب‌های برتر، کمک به اعتلای سطح دانش و فرهنگ مکتوب جامعه اسلامی، حفظ استقلال و هویت فرهنگی و حمایت و تشویق پدیدآورندگان متعهد و متخصص در بهمن ماه ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.