کتاب Saffron: Science، Technology and Health توسط انتشارات بین المللیElsevier منتشر شد

ارسال شده در تاریخ :

کتاب Saffron: Science, Technology and Health به ویراستاری دکتر علیرضا کوچکی و دکتر محمد خواجه حسینی از اساتید دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد توسط انتشارات بین المللیElsevier  منتشر شد.

این کتاب به صورت تک نگاشت و با همکاری 66 نفر از متخصصین رشته های مختلف علمی از دانشگاه های فردوسی مشهد، علوم پزشکی مشهد، علوم پزشکی تهران و سایر مراکز تحقیقاتی دانشگاهی و شماری از متخصصان کشورهای آمریکا، اسپانیا، ایتالیا و یونان به رشته تحریر درآمده است. این کتاب که در شش بخش، 34 فصل و 580 صفحه منتشر شده است، با پرداختن به جنبه های تاریخی، فرهنگی و مذهبی زعفران آغاز و سپس به جنبه های تولید آن وارد می شود. در ادامه جنبه های ژنتیکی و مولکولی زعفران با هدف جستجوی منشاء اهلی سازی آن و خویشاوندیش با نژادهای وحشی هم خانواده خود مورد بحث قرار می د هد. فرآوری، نگهداری، بسته بندی و تقلبات زعفران، فصول بعدی کتاب را تشکیل می دهد. سپس نگاهی به جنبه های اقتصادی و تجارت جهانی و سهم برجسته ایران در تولید و صادرات این محصول ارزشمند می اندازد. در یازده فصل پایانی کتاب به تفصیل جنبه های دارویی و کاربرد زعفران در طب قدیم و جدید توسط شمار زیادی از پزشکان متخصص در رشته های گوناگون علمی پرداخته شده است  و به کارآیی مناسب این گیاه در طب جدید می پردازد. طرح روی جلد به منظره ای زیبا از مزرعة زعفران در گناباد که با آب قنات آبیاری می شود، مزین است.

99072901

آخرین اخبار

بازتاب اخبار دانشگاه