کارگاه آنلاین موضوعات ویژه در دینامیک کهکشانی، با حضور 50 شرکت کننده از کشورهای ایران، آلمان و ایتالیا برگزار شد

کارگاه آنلاین "موضوعات ویژه در دینامیک کهکشانی"، در روز پنجشنبه 22 خرداد 1399 با حضور 50 شرکت کننده از کشورهای ایران، آلمان و ایتالیا به میزبانی گروه فیزیک دانشگاه فروسی مشهد برگزار شد.

سخنرانان اصلی این کارگاه جری سلوود (دانشگاه آریزونا - ایالات متحده)، ویکتور دباتیستا (دانشگاه مرکزی لنکاشایر - انگلیس)، جونتای شن (دانشگاه جیائو تونگ - چین) و خسوس فالکون باروسو (موسسه اخترفیزیک جزایر قناری - اسپانیا) بودند.

تحول تدریجی و اثر بازوهای مارپیچی در داخل کهکشان های تخت، شبیه سازی N-ذره ای به عنوان ابزاری برای مطالعه کهکشان ها، ویژگی های سینماتیکی کهکشان های تخت و تحول  این کهکشان ها تحت تاثیر تئوری های تعمیم یافته گرانشی از جمله موضوعاتی بود که در این کارگاه مورد بررسی قرار گرفت.