کارگاه آموزشی بهداشت ویژه کارکنان آشپزخانه سلف سرویس و مراکز رفاهی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد

ارسال شده در تاریخ :

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، کلاسهای آموزش بهداشت ویژه کارکنان و شاغلین در آشپزخانه مرکزی فجر، سالن های غذا خوری، مراکز رفاهی درشعب دوگانه، مهمانسرای دانشگاه و نانوائی پردیس در محل سالن آمفی تئاتر مهمانسرای دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.

در این دوره کلیه شرکت کنندگان با هدف فراگیری بهداشت فردی و بهداشت موادغذایی، با اصول اساسی و موازین بهداشت فردی، بهداشت محیط و ابزار کار، راههای آلودگی موادغذایی و شیوه های پیشگیری از آن، نحوه صحیح نگهداری مواد اولیه و سلامت طبخ و توزیع غذا و نان آشنا شدند.

لازم به ذکر است هدف از برگزاری این دوره آموزشی ارتقاء سطح آگاهی پرسنل این واحدها می باشد.

news4001242

news4001245

news4001246

news4001247

آخرین اخبار

بازتاب اخبار دانشگاه