پیام تسلیت هیأت رئیسه دانشگاه فردوسی مشهد در پی درگذشت خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان

در پی درگذشت استاد محمدرضا شجریان هیأت رئیسه دانشگاه فردوسی مشهد در پیامی فقدان این هنرمند مردمی را تسلیت گفتند. متن پیام به شرح زیر می باشد:

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق

ثبت است بر جریده عالم دوام ما

با اندوه فراوان درگذشت استاد برجسته موسیقی ایران، استاد محمدرضا شجریان را به تمامی ایرانیان، دوستداران هنر ایران زمین و خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد تسلیت گفته و برای روح آن استاد فرزانه آرامش و رحمت الهی آرزومندیم. بدون شک کهن بوم خراسان و مشهد، امروز بیش از هر جای ایران، در غم از دست دادن فرزند گرانمایه خود که به هنر آوازی ایران عمق و معنی دوباره بخشید داغدار است. کهن بومی که با پرورش بزرگانی چون فردوسی بزرگ حافظ زبان پارسی و چون شجریان هنرمند حافظ موسیقی سنتی ایران زمین است.

از پروردگار متعال برای خانواده آن استاد بزرگ، بستگان و دوستداران هنر ایران، شکیبایی، سلامت و آرامش خاطر آرزومندیم.

هیأت رئیسه دانشگاه فردوسی مشهد