پیام تبریک معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت 16 آذر روز دانشجو

دکتر حمیدرضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد با صدور پیامی 16 آذر روز دانشجو را به دانشجویان و دانشگاهیان تبریک و یاد و خاطره شهدای دانشجو را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه متن پیام بدین شرح است:

16 آذر روز دانشجو، روز بزرگ و افتخار آمیزی برای ملت ایران و نماد آگاهی و پویایی جامعه است. امروز دانشجویان و دانشگاهیان ما میراث‌داران خون‌های پاک دانشجویان شهید آن زمان و نیز فداکاری هزاران جوان دیگری هستند که برای پیروزی و به ثمر نشستن انقلاب بزرگ ملت ایران و استحکام پایه‌های استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی، از همه هستی خود گذشتند.

دانشجویان ما ثابت کردند که دانشجو، تنها جوینده دانش نیست؛ بلکه جوینده همه خوبی‏هاست و در همه‏ جا از قبل از انقلاب گرفته تا دوران حساس انقلاب، هشت سال دفاع مقدس و دوران آبادانی و توسعه کشور همیشه نقش آفرین و حماسه ساز بودند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی به‌ویژه شهدای دانشجو، روز دانشجو را به همه دانشجویان و دانشگاهیان عزیز تبریک عرض نموده و از خداوند متعال تندرستی و موفقیت برای همه  شما آرزومندم.

حمید رضا طاهری

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد