پیام تبریک معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس

دکتر حمیدرضا طاهری، معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد با صدور پیامی فرارسیدن هفته دفاع مقدس را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی معاونت فاد ، متن این پیام بدین شرح می باشد.

هفته دفاع مقدس همچون نگینی تا همیشه زمان، بر تارک تاریخ حماسه و ایثار و پایداری آزادگان جهان می ‌درخشد، تاریخ هشت ساله دفاع مقدس که پر از عشق و ایثار و مقاومت است همواره در سینه تاریخ خواهد ماند و سی و یکم شهریورماه روز آغازین این هفته یادآور پایداری، استقامت، ایثار و رشادت ‌های شهیدان، جانبازان و ایثارگران و نماد اتحاد و همدلی مردم شریف، بزرگ و عظیم ایران اسلامی برای مقابله با ابرقدرت ‌ها و شیاطین بزرگ است و این واقعه مهم به عنوان حماسه‌ ای ماندگار ثبت و ضبط خواهد شد .

بی تردید هفته بزرگداشت "دفاع مقدس" که به فرموده‌ی مقام معظم رهبری «اوج افتخارات ملت ایران است» فرصت ارزشمند و مغتنمی است تا ملت سرافراز و غیور ایران اسلامی بار دیگر ضمن تجدید میثاق با آرمان های شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و با مرور خاطرات و حماسه‌های سرداران دلیر خود در جبهه‌های حق علیه باطل به تبیین دقیق ایثارگری ها و رشادت های بزرگ مردان سرزمین خود پرداخته و یاد و خاطره اسوه های ایثار و از خودگذشتگی را گرامی بدارند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی (ره) و همه شهدای جنگ تحمیلی، این هفته را به رهبر معظم انقلاب، خانواده معزز شهدا و ایثارگران ، همچنین جامعه پرافتخار دانشگاه فردوسی مشهد ،بویژه کارکنان و اساتید ایثارگر دانشگاه تبریک عرض نموده، و از خداوند متعال سعادت، سربلندی و تندرستی همگان  را مسئلت می ‌نمایم.

حمید رضا طاهری

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد