پیام تبریک مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت فرا رسیدن سال نو

دکتر نسرین کیوانفر مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد در پیامی فرا رسیدن سال نو را به دانشگاهیان تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است :

خدایا جهان پادشاهی تو راست

ز ما خدمت آید خدایی تو راست

پناه بلندی و پستی تویی

همه نیستند هر چه هستی تویی

شکر و سپاس یزدان پاک را که توفیق خدمت در دانشگاه بزرگ فردوسی مشهد را نصیب خانواده بزرگ دانشگاه نمود. بی شک جایگاه رفیع امروز دانشگاه دیرینه سال فردوسی مشهد،  مرهون پشتکار دیروز بزرگوارانی است که در حوزه ها و سطوح مختلف، سالهاست خدمتی آگاهانه و بی‌چشمداشت داشته اند که به حق ستودنی و افتخارآمیز است.

روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد ضمن تبریک سال نو و تشکر از تلاشهای همه بزرگواران، بهترین ها را برای اعضای خانواده دانشگاه در سال جدید آرزو می کند.

باشد که امسال نیز چون سالهای گذشته شاهد همدلی و همراهی مهربانان خدمت دوست، باشیم.

کانال اخبار دانشگاه فردوسی مشهد