پیام تبریک سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت موفقیت های ورزشی دانشجویی

دکتر احد ضابط سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد در پیامی موفقیت دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد در مسابقات المپیاد فرهنگی _ ورزشی دانشجویی را به خانواده دانشگاه فردوسی مشهد تبریک گفت.

پیام تبریک دکتر ضابط به شرح زیر می‌باشد:

باسمه تعالی

مقام معظم رهبری: به نظر من دانشجوی موفق کسی است که خوب درس بخواند؛ خوب تهذیب اخلاق کند و خوب به ورزش بپردازد.

باسلام و احترام

درخشش دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد در مسابقات المپیاد فرهنگی _ ورزشی دانشجویی به ویژه کسب مقام قهرمانی و نائب قهرمانی دانشجویان عزیز شاهد و ایثارگر را به ورزشکاران عزیز خانواده بزرگ دانشگاه تبریک عرض می کنم و برای این عزیزان و خانواده محترمشان از خداوند تندرستی و عزت آرزومندم. روشن است که نام دانشگاه فردوسی مشهد با همت همه اعضای محترم آن، در کشور و جهان سربلند است. در پرتو الطاف حضرت ثامن الحجج از خداوند توفیق همگان را مسألت دارم.

احد ضابط

سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد