نشست هم‌ اندیشی مسئولان دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد و هیئت والیبال استان خراسان رضوی

نشست هم‌اندیشی مسئولان دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد و اعضای هیئت والیبال استان خراسان رضوی در روز شنبه 22 دی‌ماه 1397 در سالن شورای مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد در این نشست که با حضور دکتر سهرابی رئیس دانشکده علوم ورزشی، دکتر کشتی دار معاون فنی مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه فردوسی مشهد و اعضای هیئت والیبال استان برگزار شد، دکتر سهرابی ضمن ارائه توانمندی و امکانات دانشکده علوم ورزشی اظهار نمود: تمام تلاش خود را برای پیشرفت این رشته ورزشی به کارخواهیم گرفت.

سپس حاضران در این نشست پیرامون همکاری دوجانبه دانشگاه فردوسی مشهد و هیئت والیبال استان خراسان رضوی پیرامون مشکلات و رفع آن‌ها همچنین بحث آموزش و استعدادیابی نظرات خود را بیان کردند.

لازم به ذکر است هیئت والیبال استان خراسان رضوی پس‌ازاین نشست از امکانات ورزشی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد بازدید کردند.