نشست رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس

روز یکشنبه 12 فروردین 1403، دکتر مسعود میرزائی شهرابی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و رئیس پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی با دکتر عبدالعلی علی‌عسگری، مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست، بر تقویت همکاری‌های دانشگاه فردوسی مشهد و پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی و دانشگاه با هلدینگ خلیج فارس در دو حوزه تأمین کالا، تجهیزات و خدمات برای مجموعه‌های پتروشیمی ذیل هلدینگ و شبیه‌سازی پلنت‌های موجود با هدف بهینه‌سازی فرآیندها تأکید شد.

همچنین، موضوع همکاری دانشگاه و هلدینگ در ایجاد یک پردیس مشترک تخصصی با هدف تکمیل زنجیره ارزش محصولات پایین دست پتروشیمی (با تمرکز بر روی پروپیلن)، توسعه پلنت‌های کوچک مقیاس صنعتی و فرمینگ با هدف صادراتی به آسیای میانه مورد بررسی قرار گرفت.

در پایان دکتر میرزائی شهرابی از دکتر علی‌ عسگری با اهدای نشان دانشگاه از آغاز همکاری‌های گسترده بین گروه صنایع پیروشیمی خلیج فارس و دانشگاه فردوسی مشهد در سال "جهش تولید با مشارکت مردم" قدردانی کرد.