نشست خبری اردوی راهیان نور در دانشگاه فردوسی مشهد

روز چهارشنبه 12 بهمن 1401 نشست خبری با حضور دکتر ضابط رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و نوروزی رئیس بسیج دانشجویی استان، دکتر سیدموسوی مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه و جمعی از خبرنگاران خبرگزاریها در سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص اردوی راهیان نور برگزار گردید. در این نشست ابتدا نورزی رئیس بسیج دانشجویی استان گزارشی از ثبت نام و اعزام اردوهای دانشجویی راهیان نور ارائه نمود و گفت علی رغم محدودیت های اقتصادی انجام این طرح را دشوار کرده است اما با همت دانشگاه ها و استقبال دانشجویان انجام پذیرفت. وی همچنین اظهار داشت حدود 10000 دانشجو در این اردوها ثبت نام نموده اند که با توجه به اعزام ریلی و محدودیت ظرفیتها حدود 7000 دانشجو امسال از استان به مناطق جنگی دفاع مقدس اعزام خواهند شد. نوروزی همچنین افزود در کنار اردوی راهیان نور طرح راهیان پیشرفت نیز صورت خواهد گرفت که در قالب آن دانشجویان از صنایع دانش بنیان، موفق و داخلی بازدید خواهند نمود.

دکتر ضابط رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و رئیس ستاد برگزاری راهیان نور دانشجویان استان نیز در این نشست گفت طبق بیان مقام معظم رهبری اردوی راهیان نور فناوری راهیان نور است و منظور از آن فناوری استخراج دستاوردهای فرهنگی و معنوی این حرکت عظیم است. وی همچنین تاکید کرد در برگزاری اردوی راهیان نور و اثربخشی آن خود شهدا به میدان آمده اند و افزود حضور در مکان هایی که خون شهدا در آن ریخته شده است خود تاثیرات فرهنگی و معنوی دارد. دکتر ضابط تعداد دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد را در این اردو حدود 800 نفر اعلام نمود و گفت این تعداد همچنان در حال افزایش است.