نشست اعضاء شورا و اعضاء هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

نشست بررسی مسائل و مشکلات اعضاء هیأت علمی دانشگاه با دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز پنجشبه 14 آذر 1398 در محل سالن شورا سازمان مرکزی دانشگاه برگزار گردید.

دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اینکه تلاش در رفع مشکلات و مسائل معیشتی اعضاء هیأت علمی صورت گرفته است، حضور دکتر غلامی در این نشست را مثبت دانسته و از حاضرین در جلسه خواست که با طرح مسائل و مشکلات درون و برون دانشگاهی و در سطح کلان ملی، فرصتی ایجاد شود تا با همفکری، در جهت رفع این مشکلات گام برداشته و دانشگاه را به سمت پیشرفت روز افزون علمی رهنمون سازیم.

سپس اعضاء هیأت علمی حاضر در جلسه در زمان مقرر به طرح مسائل و دغدغه های خود پرداختند.

در ادامه دکتر غلامی طبق برنامه در مورد مسائل مطرح شده سخن گفت که می توان به دریافت مجوز استخدام 2500 کارشناس آزمایشگاهی، رفع موانع قانونی در جهت جذب دانشجویان بین الملل، نظارت بر دانشگاه های کوچک در جذب دانشجویان خارجی، ایجاد همکاری بین دانشگده منابع طبیعی و اداره محیط زیست، کنترل دانشگاه ها در جذب دانشجویان تحصیلات تکمیلی و تلاش در جهت کاهش ظرفیت پذیرش دانشجو در مقطع دکتری، پیدا کردن راه حلی در جهت سوق دادن جوانان و خانواده ها به سمت رشته های غیر پزشکی و کوتاه کردن فرایند جذب هیأت علمی اشاره کرد.

در پایان جلسه از الگوی مفهومی آموزش توسط دکتر غلامی رونمایی شد.