معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در سمت خود ابقا شد

به موجب حکم صادره دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه، دکتر احمدرضا بهرامی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در سمت خود ابقا شد.

دکتر کافی در این حکم آورده است:

با اهدای سلام،

ضمن آرزوی قبولی طاعات و تشکر از تلاش‌های جناب‌عالی در سمت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و نظر به تجارب ارزنده جناب عالی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی  در این سمت ابقا می‌شوید. حمایت از پژوهش های تقاضا محور، تعامل گسترده با دستگاه های اجرایی و بهره گیری از توان دانشجویان دکتری در حل مسائل دستگاه های مختلف، توجه ویژه به نیازهای جامعه و احیاء نقش پررنگ نهاد دانشگاه و جامعه در تعامل با واحدهای مختلف درگیر با مسئولیت پذیری اجتماعی دانشگاه، کوشش در استقرار و بالندگی پردیس علم و فناوری و حمایت از طرح های فناورانه با مشارکت اعضای هیأت علمی، صاحبان خرد  وکارشناسان آن حوزه، از جمله محورهایی است که انتظار می رود با کوشش جناب عالی و همکاران محترم آن حوزه، شاهد پیشرفت و پیشبرد بیش از پیش آن باشیم. سلامت، بهروزی و موفقیت جناب عالی را از ایزد متعال آرزومندم.

محمد کافی