مراسم احیای شب‌ قدر بیست و یکم ماه مبارک رمضان در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد

مراسم با شکوه احیای شب‌  قدر بیست و یکم ماه مبارک رمضان ،همزمان با شب شهادت مولی الموحدین حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام با حضور دانشگاهیان در کنار مزار شهدای دانشگاه  فردوسی مشهد برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید شروع شد و  پس از برگزاری مراسم نماز قضا، دعای جوشن کبیر قرائت گردید.

ادامه مراسم شب قدر بیست و یکم ماه مبارک رمضان سخنرانی حجت الاسلام  واعظ موسوی  بود که ایشان در سخنرانی خود با اشاره  به اخلاق و احکام همسر داری  به اخلاق نیک و پسندیده حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه (س) اشاره نمود و در ادامه  مراسم احیا و قرآن به سر توسط ایشان انجام شد .

لازم به ذکر است مراسم شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان نیز در مزار شهدای  دانشگاه جنب مسجد حضرت زهرا (س) در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.