طراحی و نصب شارژر خورشیدی در آلاچیق دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد

در راستای اهداف دانشگاه سبز، دانشجویان گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم – گرایش انرژی‌های تجدید پذیر دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد ، شارژری که باانرژی خورشیدی کار می‌کند را طراحی و ساختند.

این شارژر به دانشگاه فردوسی مشهد اهدا گردید و در آلاچیق فضای روبروی ساختمان تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی نصب گردید و قابل‌استفاده است. سیستم طراحی‌شده، از سه پنل فتوولتاییک 20 واتی با خروجی 18 ولت تشکیل‌شده است و می‌تواند هم‌زمان 6 گوشی 3 آمپرساعتی را با ظرفیت 18 آمپرساعت به‌طور کامل شارژ کند. با توجه به ذخیره‌سازی انرژی، سامانه شارژ هم‌زمان هم در روز و هم در شب و در ایام ابری قابل‌استفاده است.

طراحی و ساخت این سامانه توسط دانشجویان نادر فاضل بخشی، ایمان ابراهیم‌زاده، جواد ظاهر، معصومه خاکشور، زینب طالقانی، علی امینی و مهتا رفیعی و زیر نظر دکتر محمود رضا گلزاریان عضو هیئت‌علمی گروه مهندسی بیوسیستم دانشگاه فردوسی مشهد انجام شد و هزینه‌های ساخت آن نیز توسط دانشجویان و استاد مربوطه تأمین گردید.