طراحی و ساخت دستگاه تشخیص سرطان سینه توسط دانشجوی گروه شیمی

با  تاکید برمحصول محور بودن تحقیقات و پژوهش‌های علمی و کمک به ارتقای  فضای آزمایشگاهی دانشگاه‏ها و با توجه به شرایط تحریم کشور، خانم مینا کرامت دانشجوی گروه شیمی دانشکده علوم با همکاری و راهنمایی آقای دکتر محمد حسین احمد زاده عضو هیات علمی گروه شیمی و با همکاری دکتر هادی رستگار‌مقدم عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشکده علوم، دستگاهی به منظور تشخیص و غربالگری سرطان سینه  طراحی و ساخته‌اند.
این دستگاه از اجزای مختلفی مانند LED، تعدادی لنز وفوتودیود برای تشخیص سیگنال خروجی استفاده شده است در این سیستم علاوه بر استفاده از فوتودیود از گوشی تلفن همراه و نرم افزار مربوطه برای تشخیص سیگنال خروجی استفاده شده است.
ابعاد این دستگاه 27*25*24 سانتیمتر و وزن آن به طور تقریبی 4 کیلوگرم است که به قابل حمل بودن آن کمک میکند.
هزینه  ساخت و انجام آزمایشات این دستگاه نسبت به نمونه های مشابه آن در بازار، از قیمت بسیار مقرون به صرفه‌ای برخوردار است.

photo_2022-03-07_13-58-37