سخنرانی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در اداره کل اوقاف و امور خیریه استان خراسان رضوی با موضوع وقف علم و فناوری

دکترکافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد روز یکشنبه 20 مهرماه 1399 با حضور در اداره کل اوقاف و امور خیریه استان خراسان رضوی به مناسبت هفته وقف به سخنرانی پرداخت.

دکتر کافی، در سخنان خود با موضوع وقف علم و فناوری، به اهمیت وقف در اسلام و ایران اشاره کرد و با توجه به گام های کشور در مسیر علم و فناوری، گفت: در شرایط کنونی نیاز به حمایت های مالی از نهادهای دانش محور بیشتر از پیش احساس می شود، و ابراز امیدواری کرد که خیرین از این حوزه حمایت های بیشتری داشته باشند و وقفیات خود را با ایجاد مراکز علمی، پژوهشی، خوابگاه های دانشجویی و... به سمت پیشرفت علم وفناوری سوق دهند تا بتوانیم آینده بهتری برای کشور عزیزمان بسازیم.