دیدار رایزن علمی فرهنگی سفارت کشور عراق با دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد

دکتر یاسر عبدالزهرا  رایزن علمی فرهنگی سفارت عراق  جهت بررسی وضعیت دانشجویان عراقی و مذاکره برای گسترش روابط اکادمیک میان دانشگاههای عراق و دانشگاه فردوسی مشهد  با دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد دیدار نمود.

در این جلسه که دکتر هاشمی معاونت آموزشی دانشگاه، دکتر واحدیان مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی و امور دانشجویان غیر ایرانی همچنین دکتر زینب مؤذن‌زاده رئیس اداره دانشجویان بین‌المللی دانشگاه فردوسی مشهد حضور داشتند، دکتر کافی به سابقه طولانی دو کشور در گسترش و ترویج علم و دانش در نظامیه‌ها و مدرسه ‌های عالی بغداد و نیشابور در منطقه اشاره نمود و ضمن ارائه توانایی دانشگاه فردوسی مشهد در ارائه خدمات علمی و آموزشی، ابراز امیدواری نمود که دانش‌آموختگان عراق بعد از مراجعت به کشور خود نقش مثبت و سازنده‌ای در مدیریت و پیشرفت کشور خود ایفا کنند .

دکتر یاسرعبدالزهرا رایزن علمی فرهنگی سفارت عراق نیز در این دیدار با اشاره به حضور بیش از ٦٨٠ دانشجوی عراقی دانشگاه فردوسی مشهد ، ضمن تشکر از این دانشگاه برای ارائه خدمات آموزشی- علمی و رفاهی مناسب به دانشجویان عراقی، به نقش و جایگاه دانشگاه فردوسی مشهد در بین دانشگاه‌های کشور و منطقه اشاره نمود و ضمن قدردانی از این حمایت، ابراز امیدواری نمود که دانشگاه فردوسی مشهد می‌تواند پذیرای دانشجویان بیشتری از کشور عراق باشد.

رایزن علمی فرهنگی سفارت عراق از دانشگاه فردوسی مشهد به‌عنوان یکی از ده دانشگاه برتر ایران درخواست نمود تا علاوه بر نقش مهم تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد، درزمینهٔ سازندگی و ایجاد زیرساخت‌ های علمی، آموزشی و فرهنگی کشورش نقش فعالتری داشته باشد.

لازم به ذکر است در این نشست در خصوص ادامه همکاری‌ و ارتقای روابط علمی و آموزشی دو جانبه گفتگو و توافق‌هایی نیز حاصل شد.

dedar.96.12.2

dedar.96.12.3