دیدار استاندار سیستان و بلوچستان و رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار با رئیس و هیأت رئیسه دانشگاه فردوسی مشهد

احمد علی موهبتی استاندار استان سیستان و بلوچستان و عبدالرحیم کردی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار روز پنجشنبه 12 دی ماه 1398 با حضور در دانشگاه فردوسی مشهد به دکتر کافی رئیس دانشگاه و هیأت رئیسه دانشگاه فردوسی مشهد دیدار و در خصوص بازخوانی و احیای سند راهبردی شرق کشور و همکاری های فی مابین گفتگو کردند.

در این دیدار دکتر کافی از امکانات و پتانسیل موجود در منطقه آزاد چابهار یاد کرد و آمادگی دانشگاه را جهت همکاری های علمی و پژوهشی اعلام نمود.

استاندار سیستان و بلوچستان دانشگاه فردوسی مشهد را به عنوان دانشگاه مادر و قطب علمی شرق کشور نام برد و جهت نوسعه همکاری های فی ما بین ابراز امیدواری کرد.