دکتر هاشمی به سمت مشاور عالی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در امور نظارتی و اجرایی دانشگاه منصوب شد

دکتر محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در حکمی دکتر محمد رضا هاشمی استاد گروه آموزشی زبان و ادبیات انگلیسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی را  به مدت دو سال به سمت مشاور عالی رئیس دانشگاه  امور نظارتی و اجرایی دانشگاه منصوب نمود.

در حکم رئیس دانشگاه فردوسی مشهد آمده است:

نظر به مراتب تعهد و شایستگی جناب‌عالی و با عنایت به تجارب ارزنده و سوابق ارزشمند شما به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال به عنوان مشاور عالی اینجانب در امور نظارتی و اجرایی دانشگاه منصوب می‌شوید. امیدوارم در جهت جلب همکاری  خیّرین و واقفین، مساعدت به ایجاد هماهنگی بین حوزه‌های مختلف ستادی و دانشکده‌ها و پژوهشکده‌ها، رشد دیپلماسی علمی و تحقق سند راهبردی دانشگاه موفّق و مؤیّد باشید. توفیق روزافزون و سلامتی شما را از درگاه ایزد منّان آرزومندم.

دکتر  محمد رضا هاشمی از سال  1392 ۹۶ تا کنون سمت معاونت آموزشی  دانشگاه فردوسی مشهد را  عهده دار بوده است.