دومین دوره جایزه ادبی استاد محمد قهرمان در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، آیین معرفی و تقدیر از برگزیدگان دومین دوره جایزه ادبی استاد محمد قهرمان، ساعت 10 روز یکشنبه، 29 اردیبهشت‌ماه 98 در تالار شریعتی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

در این مراسم که به همت مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی مشهد و با همکاری گروه زبان و ادبیات فارسی و باهدف گسترش و اعتلای زبان و ادب پارسی و به‌منظور پاسداشت یاد و خاطره استاد محمد قهرمان، پژوهشگر و شاعر برجسته و رئیس اسبق کتابخانه دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار خواهد شد، دکتر محسن ذاکرالحسینی، پژوهشگر برجسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی سخنرانی خواهند داشت.

گفتنی است جایزه دوره نخست آن در اردیبهشت‌ماه 97 به دکتر سعید شفیعیون عضو هیئت‌علمی دانشگاه اصفهان تعلق گرفت.

تصویر پوستر در اندازه بزرگتر