دریافت نشریه الکترونیکی شکوفه های دانشگاه

با آرزوی سلامتی و شادی برای خانواده خوب و پرتوان دانشگاه، امسال نیز همچون سال هایی که گذشت، تلاش فرزندان عزیز شما خانواده بزرگ را ارج می نهیم. فرزندان برومندی که امسال بیش از 500 نفر از ایشان با افتخارآفرینی در کسب رتبه های برتر آموزشی، خانواده های خویش را سربلند کردند. هر چند فصل جدید آموزش، پیوندهای کلامی و چشمی معلمان و دانش آموزان را وابسته به پیوستگی ارتباط در جهان مجازی ساخته است و گاه اخلال در این راهرو مجازی، گسستی است بر این پیوند، اما پیوند قلبی خانواده و مدرسه زمینه ساز اخلاق، عشق و محبت در هر خانه برای امید به ایرانی زیبا، پرمهر و پیشرفته با وجود فرزندان کوشا امروز است.

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، ضمن شادباش به فرزندان عزیز خانواده فرهیخته دانشگاه و آرزوی بهترین ها برای ایشان، نشریه شکوفه های دانشگاه در سال 1400 را همگام با فضای جدید آموزشی و در عمل به رسالت دانشگاه سبز و حذف کاغذ تقدیم می کند.

دریافت و مشاهده فایل PDF شکوفه های دانشگاه