دانشگاه فردوسی مشهد نایب‌قهرمان چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور شد

کاروان ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه فردوسی مشهد در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور که در دانشگاه شیراز برگزار شد با حضور موفق خود نایب‌ قهرمان این دوره از مسابقات شد.

لازم به ذکر است تیم بسکتبال، هندبال و والیبال دانشگاه فردوسی مشهد بااقتدار کامل و با شکست حریفان بر سکوی قهرمانی این مسابقات ایستادند و تیم شنای دانشجویان دانشگاه نیز درمجموع امتیازات بر سکوی سومی مسابقات شنای چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور ایستاد.

همچنین خانم مهسا کدخدا به‌عنوان بهترین آبشارزن و سرکار خانم مینا مژدگان لو به‌عنوان بهترین سرویس زن مسابقات والیبال چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور انتخاب شدند.

تیم تنیس روی میز دانشجویان دختر دانشگاه فردوسی مشهد نیز با کسب ۳۱ امتیاز در مسابقات چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور برای دانشگاه افتخارآفرینی کرد و کاتای تیمی تیم کاراته دانشجویان نیز به مقام سوم دست پیدا کرد و در رشته پرش طول  دانشجویان دختر دانشگاه فردوسی مشهد موفق به کسب مدال طلا شدند.

تیراندازان دانشگاه فردوسی مشهد بر سکوی نائب قهرمانی چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور ایستادند.

olmp500

olmp501