حضور پروژه مسکونی فردوسی مشهد در مرحله نهایی جایزه جهانی معماری (WAF) 2023

پروژه مجموعه مسکونی فردوسی مشهد که توسط اساتید دانشکده معماری دانشگاه فردوسی مشهد طراحی شده است، در میان طرح های منتخب قرار گرفت و در مرحله نهایی جایزه جهانی معماری (از معتبرترین جایزه های معماری جهان)  سال 2023 حضور دارد.

این پروژه که یک مجموعه مسکونی 800 واحدی در شهر مشهد است با اصول و معیارهای سایت مسکونی کم کربن طراحی شده است.

طراح اصلی پروژه دکتر علیرضا تغابنی (مشاور دیگر- Nextoffice) عضو هیات علمی افتخاری دانشکده معماری و طراحی بخش توسعه و معماری توسط دکتر حامد کامل نیا عضو هیات علمی گروه معماری در قالب طرح برون دانشگاهی انجام گرفته است.

این پروژه با مشارکت شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال شرق (مهندس توتونچی) و آستان قدس رضوی در زمینی به مساحت 5 هکتار در حال ساخت است.

لازم به ذکر است مراسم نهایی جایزه جهانی معماری برای انتخاب برترین طرح ها، در 29 نوامبر تا 1 دسامبر سال 2023 در کشور سنگاپور برگزار خواهد شد.