حضور شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد در ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی فراورده های طبیعی و طب سنتی ایران

شرکت خلاق فرآوردانه فردوسی مشهد از واحد های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد در ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی فراورده های طبیعی و طب سنتی ایران که از تاریخ 10 لغایت 13 آبان ماه 1401 در محل مصلی امام خمینی (ره) تهران در حال برگزاری است، حضور دارد.

در نخستین روز برگزاری نمایشگاه، وزیر جهاد کشاورزی و هیأت همراه ضمن بازدید از غرفه شرکت فرآوردانه فردوسی مشهد با مدیران و کارشناسان این واحد فناور گفتگو کرد.

شایان ذکر است واحد فناور فرآوردانه فردوسی مشهد در زمینه تولید سیستم های فرآوری منابع خوراکی مبتنی بر مادون قرمز فعالیت می کند.