کسب مقام سوم تیم فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه فردوسی مشهد در مسابقات قهرمانی دانشجویان

مسابقات فوتسال قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور به از تاریخ 23 آبان ماه لغایت 2 آذرماه 97 در دانشگاه گیلان برگزار شد.

در این دوره از رقابت‌ها 14 تیم از دانشگاه‌های شهید چمران اهواز، فردوسی مشهد، فنی و حرفه‌ای الزهرا (س) مشهد، ولیعصر رفسنجان، یاسوج، اصفهان، ایلام، بوعلی سینا همدان، تبریز، مازندران، خوارزمی، علامه طباطبایی، الزهرا (س) و گیلان حضور داشتند.

در این دوره از بازی‌ها پس از 10 روز رقابت فشرده نهایتاً در بازی فینال تیم دانشگاه الزهرا (س) با نتیجه ۳ بر ۱ تیم دانشگاه ایلام را شکست داد و به مقام قهرمانی رسید و تیم دانشگاه ایلام نایب‌قهرمان شد. در بازی رده‌بندی نیز تیم دانشگاه فردوسی مشهد با نتیجه ۲ بر صفر تیم دانشگاه تبریز را شکست داد و سوم شد.