جلسه مشترک هیئت‌رئیسه دانشگاه فردوسی مشهد با دانشگاه علوم پزشکی مشهد

جلسه مشترک هیئت‌رئیسه دانشگاه فردوسی مشهد با دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور روسا و مدیران دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در روز یکشنبه 6 اسفندماه 1396 در دفتر ریاست دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این نشست دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ضمن خوشامدگویی به پیشینه مشترک دو دانشگاه اشاره‌کرده و گفت: دو دانشگاه می‌توانند از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده کنند.

در ادامه دکتر دارابی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن تبریک انتصاب مجدد دکتر کافی اظهار داشت: انتصاب ایشان نشانه قابلیت‌ها و عملکرد خوب آقای دکتر کافی هست. وی ضمن اشاره به دوستانه بودن ارتباط بین دو دانشگاه و پیشرفت دو دانشگاه در طی این مدت بیان نمود: حوزه‌های مختلف آموزش و پژوهش و فرهنگ، دغدغه مشترک دانشگاه‌ها بوده و به شکل‌گیری شبکه جامع دانشگاه‌ها به‌عنوان گامی مثبت در استان اشاره نمودند.

در ادامه این نشست مسئولان دو دانشگاه محورهای دانشجویی و فرهنگی، آموزشی و پژوهشی و مدیریت مشترک پردیس دانشگاه فردوسی مشهد را بررسی نمودند و مقرر گردید در هرکدام از این بخش کارگروه مشترکی جهت پیشبرد برنامه‌های مشترک با محوریت معاونین دو دانشگاه تشکیل شود. همچنین مقرر شد جلسه مشترک هیئت‌رئیسه دو دانشگاه به‌صورت فصلی برگزار شود.

لازم به ذکر است در  پایان این نشست هدایایی به رسم یاد بود از طرف روسای دو دانشگاه به یکدیگر اهدا شد.

کانال اخبار دانشگاه فردوسی مشهد