تیم والیبال اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات قهرمان مسابقات والیبال جام رمضان شد

تیم والیبال اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات دانشگاه فردوسی مشهد در مسابقات جام رمضان کارکنان و اعضاء هیئت علمی دانشگاه موفق به کسب عنوان نخست این مسابقات شد.

به گزارش  روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، در این دوره از مسابقات که بصورت دوره ای برگزار شد، تیم اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات دانشگاه ، در شامگاه  22 خرداد ماه 1397 در آخرین دیدار خود که در سالن ورزشی 22 بهمن پردیس دانشگاه برگزار شد، توانست با نتیجه 2 تیم 1 تربیت بدنی را شکست دهد و پس از شمارش امتیازات نهایی تیم های حاضر در این دوره ازمسابقات ،  به مقام قهرمانی این دوره دست پیدا کند.

اعضاء تیم والیبال اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات دانشگاه  مهدی رستمی تیتکانلو، سید مهدی حسینی حصاری، رضا ابراهیمی طولش، جمشید ذوالفقاری، حجت رمضان زاده سیدآباد، مصطفی حمیدی، منصور سالم، علی مقدسی، محمدرضا نسائی، علی بهاری به سرپرستی رمضان قربانی و مربی گری سیدمهدی حسینی حصاری می باشند.