تلاش اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات دانشگاه فردوسی مشهد در برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 1397

با توجه به برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 1397 در دانشگاه فردوسی مشهد، اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات دانشگاه برنامه ترافیکی، حفاظتی و انتظاماتی خود را تهیه و با تکیه بر کارکنان توانمند خود و بهره گیری از سیستم‌های نظارت تصویری و کنترلی این برنامه‌ها را پیاده سازی نمود.

لازم به ذکر است در دو روز برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 1397 بیش از 25000 نفر در حوزه‌های امتحانی مجموعه پردیس دانشگاه فردوسی مشهد شرکت داشتند. به همین علت پردیس دانشگاه شاهد ترافیک بسیار سنگین وسائط نقلیه بود که با تلاش اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات دانشگاه فردوسی مشهد نظم و امنیت در پردیس و حوزه‌های امتحانی دانشگاه فردوسی مشهد ایجاد شد که روان شدن ترافیک پردیس که موجب سرعت و سهولت رسیدن داوطلبین به حوزه‌های امتحانی شد.