تقدیر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد

دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با ارسال نامه، از دکتر میرزائی شهرابی، سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد برای میزبانی اجلاس رؤسای دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فنّاوری در دانشگاه فردوسی مشهد در بهمن ماه 1402، تقدیر و تشکر کرد.

متن نامه وزیر علوم به شرح زیر می باشد:

جناب آقای دکتر مسعود میرزائی شهرابی

سرپرست محترم دانشگاه فردوسی مشهد

با سلام و احترام،

با عنایت به برگزاری شایستۀ «اجلاس رؤسای دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فنّاوری در دانشگاه فردوسی در بهمن ماه سالجاری»، لازم می دانم از میزبانی فاخر و بایستۀ آن دانشگاه و مدیریت شایستۀ جناب عالی و کوشش عالمانه و مجدانۀ همۀ همکاران دانشگاه فردوسی و دست اندرکاران برگزاری اجلاس در همۀ سطوح، صمیمانه تشکر و قدردانی نمایم.

امید است برکات اجلاس یادشده که در تقارن زمانی مبارک با میلاد حضرت امیرالمومنین (ع) و در کنار مضجع شریف و نورانی حضرت رضا (علیه آلاف التحیۀ و الثناء) برگزار شد، نتایجی مبارک برای آموزش عالی کشور و همۀ مردم شریف ایران داشته باشد.

دوام عزت و توفیق مستدام حضرت عالی و جامعۀ ارزشمند دانشگاه بزرگ فردوسی را از درگاه حضرت احدیت خواهانم.

محمدعلی زلفی گل

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری