تقدیر از رئیس و کارکنان مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه

در مراسمی که روز دوشنبه 26 خرداد 1399 با حضور دکتر محمد کافی، رئیس دانشگاه، دکتر فریبرز رحیم‌نیا معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع و دکتر عادل سپهر مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه برگزار شد، از دکتر سید امین حسینی سنو، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه و تعدادی از کارکنان آن مرکز تقدیر به عمل آمد.

در این جلسه دکتر کافی رئیس دانشگاه از دکتر حسینی و همکاران شاغل در مرکز فاوا به پاس زحمات و حمایت‌های بی دریغ ایشان در ایجاد و تقویت زیرساخت‌های لازم در ارائه خدمات الکترونیک، اهتمام در الکترونیکی نمودن فرآیندهای دانشگاه و به ویژه فراهم نمودن بسترهای لازم جهت ارائه  خدمات آموزش مجازی تقدیر و تشکر نمود.

همچنین در ادامه از همکاران منتخب مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه که نقش موثری در ارائه خدمات الکترونیک و آموزش مجازی داشتند با اهدای لوح، تقدیر به عمل آمد.