تقدیر از رئیس دانشگاه فردوسی مشهد برای برگزاری شایسته شانزدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن رمز ایران

دکتر محمدرضا عارف رئیس انجمن رمز ایران با ارسال تقدیرنامه‌ از دکتر محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد برای برگزاری شایسته شانزدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن رمز ایران تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد متن تقدیرنامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر محمد کافی

رئیس محترم شانزدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن رمز ایران

با سلام،

بدین‌وسیله از زحمات بی‌شائبه و همکاری‌های صادقانه جناب‌عالی در برگزاری شانزدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن رمز ایران تقدیر و تشکر می‌گردد. کیفیت تحسین‌برانگیز علمی و اجرایی این کنفرانس که حاصل بیش از یک سال تلاش جناب‌عالی و همکارانتان در دانشگاه فردوسی مشهد است را ارج می‌نهم و آرزومندم همچون گذشته این انجمن را دررسیدن به اهداف متعالی علمی و پژوهشی یاری فرمایید.

سلامتی و توفیق روزافزون جناب‌عالی را در همه عرصه‌های زندگی از درگاه قادر متعال مسئلت دارم.

محمدرضا عارف

رئیس انجمن رمز ایران

لازم به ذکر است شانزدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن رمز ایران در روزهای 6 و 7 شهریورماه 1398 در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

loh1698