برگزاری گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه فردوسی مشهد

گردهمایی دانشجویان مقطع  تحصیلات تکمیلی شاهد و ایثارگر  دانشگاه فردوسی مشهد در روز جمعه چهارم خرداد ماه با حضور مسئولان دانشگاه و بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

در این مراسم که در روز ملی مقاومت و پایداری در سالن همایش هتل ثامن مشهد برگزار شد معاون محترم فرهنگی و اجتماعی بنیاد استان سید مجید حسینی ضمن عرض خیرمقدم بر ابعاد وسیع ترویج فرهنگ دفاع مقدس و جهاد علمی تاکید کرد و در ادامه دکتر افخمی رئیس اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه فردوسی مشهد با ارائه گزارشی عملکرد دانشجویان تحصیلات تکمیلی شاهد و ایثارگر را تشریح و  از تلاش‌های دانشجویان ساعی تحصیلات تکمیلی و راهیابی ایشان به جشنواره ملی ایثار و کسب سه جایگاه از ۱۵ جایگاه وزارت علوم در جشنواره ملی ایثار تقدیر و تشکر کرد.

سپس راهبردهای ارتقاء علمی دانشجویان تحصیلات تکمیلی شاهد و ایثارگر  دانشگاه فردوسی مشهد مورد بحث و مذاکره قرار گرفت.

لازم به ذکر است این مراسم پس از  ذکر خاطراتی از دوران دفاع مقدس توسط  خانم زهرا تکاورنژاد دانشجوی دکترا اهل خرمشهر از دانشجویان ممتاز تقدیر بعمل آمد.