برگزاری کارگاه مداخله در بحران طلاق ویژه کارشناسان مراکزمشاوره دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور

کارگاه آموزشی مداخله در بحران طلاق ویژه مشاوران و کارشناسان مراکز مشاوره دانشگاه ها و موسسات اموزش عالی منطقه 9 کشور در مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این دوره آموزشی که در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مورخ 6 و7 تیر ماه 97 برگزار شد، شرکت کنندگان با موضوعاتی مانند تعریف طلاق، علل و مراحل طلاق، بحران و کمک به تصمیم گیری صحیح طلاق آشنا شدند و شیوه های ارزیابی و درمان آن مورد بررسی قرار گرفت.

مدرس این کارگاه خانم دکتر زهره سپهری شاملو دانشیار گروه روان شناسی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد بود.

لازم به ذکر است مشارکت و استقبال کارشناسان و مشاوران مراکز از این دوره بسیار خوب بوده و 30 نفر در این کارگاه دو روزه شرکت کردند. این کارگاه بر اساس تفاهم نامه بین وزارت کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای کاهش آسیب های اجتماعی برگزار شد.