برگزاری محفل انس با قرآن و تقدیر از دانشجویان نخبه شاهد و ایثارگر دانشگاه فردوسی مشهد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، مراسم معنوی و محفل انس با قرآن همچنین تقدیر از دانشجویان نخبه شاهد و ایثارگر دانشگاه فردوسی مشهد با میزبانی بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه 1 در روز شنبه 11 خردادماه 1398 برگزار شد.

در این مراسم معنوی که همراه با اجرای برنامه‌های قرآنی تلاوت، تواشیح، همخوانی، مسابقه قرآنی، ادعیه، اذان توسط دانشجویان شاهد و ایثارگر (دارای مقام‌های کشوری و استانی) بود، پس از ارائه گزارش فعالیت‌های علمی و فرهنگی کانون ایثار، گزارش اولین اتاق فکر دانشجویی و گزارش فعالیت‌های اداره شاهد و ایثارگر، از تعدادی از دانشجویانی که توانسته بودند درترم گذشته معدل خود رابین 0.5 نمره تا 8 نمره ارتقا دهند، تقدیر به عمل آمد.

لازم به ذکر است برنامه‌ریزی و اجرای این مراسم توسط کانون ایثار دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه با پشتیبانی اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه فردوسی مشهد صورت گرفت و تعداد 100 نفر از نخبگان و دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر در رشته‌های قرآنی – علمی – پژوهشی – فرهنگی – ورزشی – جشنواره ایثار – کانون ایثار – اتاق فکر همچنین مدیران ادارات شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های آزاد، پیام نور، جامع علمی و کاربردی، معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد و نیز مدیران و مسئولان عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران حضور داشتند.