برگزاری سخنرانی علمی با موضوع مکانیک کوانتمی در قرن حاضر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، سخنرانی علمی با موضوع مکانیک کوانتمی در قرن حاضر (افق‌های نو در علم و فناوری) با سخنرانی دکتر وحید کریمی پور، استاد فیزیک دانشگاه صنعتی شریف روز دو‌شنبه 13 آبان ماه 1398 در سالن دکتر رحیمی زاده دانشکده علوم دانشگاه برگزار شد.

دکتر کریمی پور در سخنان خود به بررسی کاربردهای فناورانه‏ اطلاعات کوانتمی و کاربرد کوانتم در صنعت و فناوری‏های نوین اشاره شد کرد و افزود: فیزیک کوانتمی در ابتدای قرن بیستم پدید آمد و نه‌تنها شناخت ما را از دنیای اتم به‌کلی دگرگون کرد بلکه به فناوری قرن بیستم نیز شکل داد و در قرن حاضر مکانیک کوانتمی به پیدایش سطح جدیدی از فناوری خواهد انجامید و توانایی ما برای حل مسائل گوناگونی در حوضه‌های مختلف علم به طرز خارق‌العاده‌ای افزایش خواهد یافت.

این سخنرانی به پرسش و پاسخ همچنین تبادل‌نظر در حوزه‌های مرتبط مکانیک کوانتمی حاضران پایان یافت.