برگزاری دومین جشنواره فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان رضوی

پیروی تصمیم در شبکه جامع دانشگاه‌های استان مبنی بر تشکیل کارگروه ورزش شبکه مذکور و برنامه‌ریزی مسابقات ورزشی به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر (چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران)، برنامه‌ریزی مسابقات انجام شد و این مسابقات در ۱۳ رشته ورزشی (۹ رشته برای برادران و ۴ رشته برای خواهران) برگزار شد.

درمجموع مسابقات بانوان دانشگاه فردوسی مشهد با کسب ۱۸۴ امتیاز رتبه نخست را به خود اختصاص داد و در بخش برادران دانشگاه فردوسی مشهد نایب‌قهرمان این مسابقات گردید.

مراسم اختتامیه این جشنواره با حضور دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و سایر مسئولان این دانشگاه همچنین روسای محترم دانشگاه‌های شرکت‌کننده، معاونین دانشجویی و مدیران تربیت‌بدنی در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار و به نفرات برتر هر رشته حکم قهرمانی و مدال اهدا گردید.

برای دریافت گزارش کامل برگزاری این مسابقات روی فایل زیر کلیک کنید

varzesh9711